Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Rasmusen: U ovoj industriji ništa ne može da me iznenadi, Bojana je sportska heroina u Crnoj Gori

Danski stručnjak je nedavno na kvalifikacionom turniru u Podgorici obezbijedio sa crnogorskim rukometašicama plasman na Olimpijske igre

Nakon što je juče otpušten sa mjesta selektora Crne Gore, Kim Rasmusen je poručio da u ovom poslu ništa ne može da ga iznenadi.

Danski stručnjak je nedavno na kvalifikacionom turniru u Podgorici obezbijedio sa crnogorskim rukometašicama plasman na Olimpijske igre.

– Ništa više u ovoj industriji ne može da me iznenadi, tako da ne bih trošio vrijeme na to. Naravno, volio bih da sam osjetio Olimpijske igre, to želi svako ko se bavi sportom. Ali, neće se dogoditi i neću trošiti energiju na to, rekao je Rasmusen za danski ”TV 2 sport”.

Za nasljednicu na klupi ”lavica” imao je samo lijepe riječi.

– Imao sam kratkoročni ugovor sa Crnom Gorom, preuzeo sam tim nedugo prije Evropskog prvenstva. Imao sam uspješno putovanje sa timom, stigli smo do šestog mjesta na šampionatu Evrope i do Olimpijskih igara. Čelnici Saveza su odlučili da u periodu koji slijedi selektor bude Bojana Popović. Ona je iz Crne Gore, ona je sportska heroina u Crnoj Gori. Svako ima pravo do donese izbor koji misli da je najbolji za njega, zaključio je Rasmusen.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve