Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Ramos šokiran: Nema produženja ugovora za kapitena Reala

Kako tvrdi "Sport", kapiten Reala je šokiran, nije mu ponuđeno četvrto produženje ugovora, na koje je računao, niti će klub to uraditi narednog ljeta

Nema dogovora između Serhija Ramosa i Real Madrida.

Ramos, Foto: Avaz.ba

Naime, kako tvrdi “Sport”, kapiten Reala je šokiran, nije mu ponuđeno četvrto produženje ugovora, na koje je računao, niti će klub to uraditi narednog ljeta.

Florentino Perez neće ponuditi ništa, Ramosu ugovor ističe za godinu i po dana i on u ovom trenutku praktično ostaje bez sigurnosti, tačnije kada bude istekla obaveza imaće 35 godina.

To je i razlog, Perez neće rizikovati, vidjeće u kakvom je Ramos stanju, možda mu ponudi 2021. ugovor na godinu dana.

Kapiten koji je u Real stigao iz Sevilje 2005. to vidi kao nepoštovanje.

Jasno je da je priželjkivao makar trogodišnji ugovor odnosno produžetak do 2023. ima finansijskih problema zbog loših ulaganja, ali svakako da neće dobiti ono što ima sada, oko 12 miliona eura po sezoni.

Ramos naravno može da ode za 18 mjeseci, da igra u Americi ili možda u Aziji, ali ni tamo neće dobiti ovaj novac, priča se i da nije raspoložen da napusti Španiju.

Njegovi odnosi sa Perezom su zahladnjeli u proteklih par godina, prvo zbog svađe oko trenera Lopetegija, miniranja dolaska Antonija Kontea u Real, ali i opiranju da Murinjo opet bude trener.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve