Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Rakojević zadovoljan: Radimo po planu

Iza SUtjeske je turnir u Gabeli, gdje su podigli pehar namijenjen pobjedniku Memorijala “Andrija Anković”, a prema riječima šefa struke Nikole Rakojevića u taboru “plavo-bijelih”, za sada sve teče po planu

Ekipa Sutjeske već pet dana je u Međugorju, gdje odrađuje dio priprema za proljećni dio šampionata.

Rakojević, Foto: FK Sutjeska

Iza njih je turnir u Gabeli, gdje su podigli pehar namijenjen pobjedniku Memorijala “Andrija Anković”, a prema riječima šefa struke Nikole Rakojevića u taboru “plavo-bijelih”, za sada sve teče po planu.

“Pored turnira koji smo imali u Gabeli odigraćemo još tri pripremne utakmice i to sa Čapljinom, Igmanom iz Konjica i Rudežom. U planu nam je da imamo dovoljan broj utakmica za početak proljećnog dijela prvenstva, a nadam se da će tako i biti”, kazao je Rakojević.

Nikšićani su na memorijalnom turniru u Gabeli, koji su osvojili treću godinu zaredom, izvojevali pobjede dvije utakmice protiv domaćina Goška i Zrinjskog iz Mostara, zanimljivo, oba puta poslije boljeg izvođenja jedanaesteraca. Prije polaska na put u Međugorje, Sutjeska je imala dva kontrolna meča sa Dečićem i Bokeljom u kojima je ostvarila trijumfe, tako da je dosadašnji dio priprema, što se rezultata tiče odrađen perfektno. U Bosnu i Hercegovinu otputovala su 22 igrača, a Rakojević očekuje da se timu priključi još jedan, koji je izostao iz zdrastvenih razloga.

“Za dan ili dva doći će Nedić, koji nije sa nama otputovao zbog upale pluća, a svi igrači koji su kreuli za Međugorje su u pogonu. Ciger neće moći za sada da trenira zbog povrede, ali što je tu je. Radimo po planu, nema nikakvih problema, vrijeme nas je poslužilo, dok su tereni gdje treniramo zaista korektni”, rekao je Rakojević.

U Međugorju će ekipa Sutjeske biti do 4. februara, kada je planiran povratak za Nikšić

Od novajlija, “plavo-bijelom” taboru se u zimskom prelaznom roku pridružio Marko Vuković bivši kapiten Rudara.

Da podsjetimo, aktuelni šampion Crne Gore nakon 19 odigranih mečeva u Telekom 1. CFL kasni osam bodova za ekipom Budućnosti na vrhu tabele. Nastavak šampionata planiran je za 18. februar, a Sutjeska u prvom meču proljećnog dijela prvenstva gostuje Zeti.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve