Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Rakojević uspješno operisan, slijedi oporavak

Ljekarski tim, predvođen specijalistom iz Slovenije, zadovoljan je kako je protekao operativni zahvat i vjeruju da Pecu predstoji brz i uspješan oporavak

Trener Sutjeske Nikola Peco Rakojević juče je uspješno operisan u podgoričkoj klinici Kodra.

Foto: FK Sutjeska
Ljekarski tim, predvođen specijalistom iz Slovenije, zadovoljan je kako je protekao operativni zahvat i vjeruju da Pecu predstoji brz i uspješan oporavak. Podsjetimo, Rakojević je, iako je poodavno znao da će imati blizak susret sa zdravstvenim radnicima, tek na prvom treningu poslije Kup utakmice sa Podgoričanima igračima i rukovodstvu kluba saopštio da će za koji dan morati na operaciju.
Nikšićani su minule subote u Danilovgradu bili bez njegove podrške sa klupe, vodili su, ali se na kraju, zahvaljujući pogotku domaćina u sudijskoj nadoknadi vremena, morali zadovoljiti bodom, tako da i dalje imaju sedam bodova prednosti u poređenju s prvim pratiocem.
Prvotimci iz Nikšića su obećali da će posljednjih nekoliko kola odigrati za svog trenera, jednako motivisani kao i dok ih je on bodrio. Svi fudbaleri, kao i rukovodstvo tima kraj Bistrice očekuju da će im se Rakojević vrlo brzo priključiti, najprije da zajednički proslave još jedan trofej, a onda i da zajedno na međunarodnoj sceni pokušaju da učine nešto više nego minulih sezona.
Izvorpobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve