Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Rakojević: Napravili smo dobar rezultat u Evropi

Iako su na papiru imali otvoren put do plej-of runde Lige Evrope, Nikšičani su doživjeli dva poraza u mečevima protiv prvaka Sjeverne Irske

Trener Sutjeske Nikola Rakojević kaže da je ekipa postigla dobar rezultat na evropskoj sceni, te da će naredne godine pokušati da napravi korak više.

Rakojević, Foto: FK Sutjeska

Iako su na papiru imali otvoren put do plej-of runde Lige Evrope, Nikšičani su doživjeli dva poraza u mečevima protiv prvaka Sjeverne Irske.

“Bez obzira na ispadanje od Linfilda, mislim da smo napravili lijepu priču. Napravili smo dobar rezultat, koji smo i zaslužili. Uložili smo dosta, klub, igrači, stručni štab… Mi ćemo sve uraditi da se ova priča ponovi i narednog ljeta, ali i da traje što duže”, rekao je Rakojević.

Sutjeska je u dvomeču sa Linfildom primila čak pet golova.

“I u Podgorici smo iz grešaka dozvolili rivalu da postigne golove. U revanšu smo napravili još veće greške, a to Evropa ne prešta. Mogli smo da igramo sa Linfildom, koji je pokazao da je čvrsta, homogena, taktički spremna ekipa, koja dosta trči… Ali, da smo imali malo više koncentracije, bilo bi drugačije”, zaključio je Rakojević.

IzvorCDM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve