Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Rakojević: Moramo korigovati greške na pauzi

Koliko god kraj Bistrice tvrdili da ih ne interesuje rezultat prvog pratioca, ne može se oteti utisku da su svi pomno pratili rezultate preostalih mečeva 25. kola.

Fudbaleri Sutjeske ne mogu se pohvaliti gol razlikom, Budućnost ih je pretekla, ali u prvenstvenu pauzu izabranici Nikole Rakojevića ušli su sa sedam bodova prednosti.

Foto: Cdm.me

Koliko god kraj Bistrice tvrdili da ih ne interesuje rezultat prvog pratioca, ne može se oteti utisku da su svi pomno pratili rezultate preostalih mečeva 25. kola, kao i da su se radovali dobroj igri Grblja, bez obzira što će oni s istim tim timom, i na istom terenu, odmjeriti snage krajem mjeseca.

“Dva dana zasluženog odmora, a onda se vraćamo obavezama. Ima još dosta da se igra, a da i ne pominjem koliko je daleko titula. Nadam se da ćemo pauzu iskoristiti zakorigovanje grešaka koje su nam se dešavale tokom prvenstva, da ćemo se osvježiti i na pravi način pripremiti za meč s Grbljem. Ne osvrćemo se na ishode ostalih mečeva, formula je jasna”, kaže strateg nikšićkog prvoligaša Nikola Rakojević.

Ni prvotimce ne interesuju rezultati konkurenata. To tvrdi i prvi strijelac Sutjeske Božo Marković.

“Ni lani, kada je Sutjeska imala po 20 bodova više od prvog pratioca, ovdje niko nije klukulisao. Istina, ova sezona se umnogome razlikuje od prošle, ali naša filozofija ne. Gledamo svoja posla, pripisujemo bodove kad god nam se ukaže prilika i ne dijelimo rivale na teže i lakše, na svoje konkurente i otpisane. Otpisanih nema, nema bodova ukoliko se ne žele i za koje se ne izbori. Važno je da igramo dobro, da stvaramo što više prilika. Sad smo na +7, ali to se istopi za tri kola, ukoliko izostanu motiv, maksimalna opreznost, požrtvovanje.,. Kup takmičenje neću ni pominjati, a i tamo imamo ambicije. Sad odmaramo, a onda nam je u fokusu Grbalj. O derbiju ćemo kad dođe na red, a o eventualnoj tituli ili možda obje, kako sada stvari stoje, tek u maju. Iskreno, mi bi voljeli da se ta enigma razriješi ranije, ali svjesni da će to, prije svega, ponovo najviše zavisiti od nas samih”, kazao je napadač Sutjeske Božo Marković.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve