Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Rakojević: Da je Novović umjesto stative pogodio mrežu…

Na taj način Titograd je nakon serije od pet utakmica bez poraza na svom terenu doživio prvi poraz i to od direktnog konkurenta, a trijumf Petrovca nad Podgoricom dodatno ja zabrinuo sve u taboru nekadašnjeg šampiona, koji je sada u sve težoj situaciji

Titograd je vezao dva pozitivna rezultata – remi sa Sutjeskom, pobjeda protiv Podgorice, ali je u trećem vezanom meču na Starom aerodromu doživio poraz do Rudara (2:0).

Rakojević, Foto: Pobjeda.me

Na taj način Titograd je nakon serije od pet utakmica bez poraza na svom terenu doživio prvi poraz i to od direktnog konkurenta, a trijumf Petrovca nad Podgoricom dodatno ja zabrinuo sve u taboru nekadašnjeg šampiona, koji je sada u sve težoj situaciji.

“Znali smo da Rudar ima dobar ofanzivni prekid, jer imaju visoke i dobre skakače, tako da gotovo uvijek dođu sa šest igrača na skok. Radili smo upravo na tome, jer smo željeli da to nekako spriječimo, ali na kraju smo baš iz takvih situacija dva puta kažnjeni i Rudar odnosi bodove”, istakao je Nikola Rakojević, trener Titograda.

Titograd je imao i u duelu sa Rudarom određene šanse, imao priliku da povede, ali za razliku od duela sa Podgoricom očigledno nije imao sreće.

“Vjerovatno bi se sve odvijalo drugačije da je ta lopta koju je šutnuo Novović, kada je pogodio stativu, ušla u gol. Mislim da bi tada meč otišao u drugom smjeru. Ali što je tu je, idemo dalje. Za mene nije iznenađenje da ekipa koja ima toliko mladih igrača igra po sistemu ,,toplo-hladno”, ali sigurno da će oni napredovati, iako nekad rezultat ne isprati njihove igre. Međutim, to je proces, prvo ide stvaranja tima, igre, a tek onda dolazi rezultat. Ali svakako zasluženo pobjeda Rudara, koji je za razliku od nas znao da iskoristi svoje šanse”, kategoričan je Rakojević.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve