Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Rakojević: Budućnost zaslužila titulu, vidjećemo šta će biti sa mnom

Sutjeska će imati šansu da sezonu spasi Kupom, ali bez obzira na ishod masovnijeg takmičenja jasno je da se u Nikšiću spremaju promjene

Nikola Rakojević poručio je da će se Sutjeska boriti do kraja, ali jasno je da je iskusni stručnjak digao ruke od odbrane titule.

Rakojević, Foto: FK Sutjeska

“Razlika je velika, što je Budućnost zaslužila. Ponavlja se ona sezona kad smo mi imali rekordnu razliku, ovog puta na njihovoj strani. Budućnost je ove godine zaista izvanredna, dominantna. I u ovom derbiju, iako je ostala sa 10 igrača, igrala je strpljivo, mirno, sigurno i zaslužila tri boda”, kazao je Rakojević i nastavio:

“Mi smo imali nekoliko šansi, ali to je bilo stihijski, na želju pojedinaca. Nijesmo djelovali kao kolektiv. Izvanredan pogodak stavio je tačku na derbi koji je bio više borben, nego kvalitetan. Čestitam im na ovoj pobjedi i svemu što su uradili do sada.”

Sutjeska će imati šansu da sezonu spasi Kupom, ali bez obzira na ishod masovnijeg takmičenja jasno je da se u Nikšiću spremaju promjene.

“Planiramo i neke druge stvari. Vidjećemo kako ćemo riješiti neke situacije, jer ne znam ni sa mnom što će biti. Potrebno je nešto da se razmrda, vidjećemo narednih dana što će se dešavati”, zagonetan je bio Rakojević.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve