Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Rajola pomaže Realu oko Azara i Pogbe

Kako se navodi, prvobitni fokus biće na transferu Azara u poslu vrijednom oko 100 miliona eura i, kada uspješno završi pregovore, okrenuće se Pogbi

Madridski gigant Real ove nedjelje kreće u operaciju dovođenja najboljeg fudbalera Čelsija Edena Azara, a potom i veziste Mančester Junajteda Pola Pogbe, javlja španski list Marka.

Foto: Mindodeportivo.com

Kako se navodi, prvobitni fokus biće na transferu Azara u poslu vrijednom oko 100 miliona eura i, kada uspješno završi pregovore, okrenuće se Pogbi.

Real želi oba posla da završi prije kraja ove sezone, kako bi odlični dvojac bio na raspolaganju treneru Zinedinu Zidanu već od starta priprema za narednu.

Čelsi za Belgijanca zahtijeva 116 miliona, Real nudi 16 manje, ali bi dogovor trebalo da bude postignut jer igrač ulazi u posljednju godinu ugovora, dok će biti znatno teže ostvariti transfer Pogbe.

U kraljevskom klubu uzdaju se u sposobnosti menadžera Mina Rajole i da bi mogao da izdejstvuje od čelnika Junajteda “DA” u pregovorima dvije strane, pošto je Pogba već izrazio želju da ode u Madrid.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve