Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Rajčić: Izginućemo na terenu za polufinale

Prije devet godina ''lavice'' nisu blistale u grupnoj fazi, ali kada su krenule borbe za medalju, pokazale su zašto pripadaju svjetskom vrhu

Marina Rajčić se nada da bi u Tokiju mogao da se ponovi London, kada je u pitanju rezultat naših rukometašica.

Prije devet godina ”lavice” nisu blistale u grupnoj fazi, ali kada su krenule borbe za medalju, pokazale su zašto pripadaju svjetskom vrhu.

– Jedva čekam sjutrašnju utakmicu da konačno pokažemo šta znamo. Iskreno se nadam da će istorija da se ponovi jer smo i u Londonu igrali prvu fazu klimavo. Samo da sjutra izginemo na terenu, pa kakav god rezultat bio na kraju, rekla je Marina Rajčić.

Defanziva mora biti na vrhunskom nivou protiv Ruskinja, dok u napadu ne smijemo dozvoliti da uđemo u trku sa rivalom.

– Ključ je uvijek da igramo pozicioni napad. Sa kim smo god ušli u trku, nismo dobro prošli. Treba da igramo rukomet kakav mi znamo i kakav smo igrali 2012. godine, kada je odbrana bila najbitnija. U napadu dajemo dosta golova, tako da je odbrana ključ.

Pokazala je Crna Gora i u porazima od Norveške i Holandije da može da se nadmeće sa favoritima za odličja u Tokiju.

– Mislim da je prvo poluvrijeme iz meča sa Norveškom i završnica duela sa Holandijom prava slika naše snage. Kada bi to spojili,bio bi to pravi recept da se pobijedi Rusija. Uvjerena sam da to možemo i sigurna sam da ovaj tim neće dozvoliti da ne izgine na terenu, a da izgubi utakmicu, poručila je Marina Rajčić.

”Lavice” će protiv Ruskinja na teren rano ujutro od 2.30 po našem vremenu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve