Utorak, 19 Marta, 2024
Rubrika:

Raičković: Sada neka bude pravi derbi

Ipak, svi žele da danas na “Trešnjici” od 14 sati bude vrelo samo na terenu, jer su još svježe ružne scene od 17. oktobra i utakmice velikih rivala, koja je završena prije 90. minuta

Fudbalska godina u Crnoj Gori primakla se kraju još dvije runde (uz odloženi meč Budućnosti i Petrovca) danas i u nedjelju i naši klubovi otići će na zimski odmor. A za posljednjih 180 minuta 2020. sačuvala je još jedan od crnogorskih derbija uvijek vreli između Zete i Budućnosti.

Raičković, Foto: FK Budućnost

Ipak, svi žele da danas na “Trešnjici” od 14 sati bude vrelo samo na terenu, jer su još svježe ružne scene od 17. oktobra i utakmice velikih rivala, koja je završena prije 90. minuta.

Tri crvena kartona (svaki za igrače Zete), navodni rasizam sudije Nikole Dabanovića i napuštanje terena tima iz Golubovaca slike su koje ne trebaju našem fudbalu.

– O tome što je bilo ne razmišljamo, zaboravili smo na to, jasan je Dejan Roganović, trener Zete.

Tako je sve spremno za dobar fudbal i zanimljiv derbi.

– Svaki meč sa Zetom u posljednje vrijeme donio je određenu neizvjesnost, posebno posljednji, kada je rival odigrao dobro, istakao je vezista Budućnosti Miloš Raičković.

Draž ovog susreta ne umanjuje ni to što je Budućnost ove sezone priča za sebe i već sada viđeni šampion.

– Da, ovo najteži zadatak pravi test da vidimo gdje smo i što smo, dodao je Roganović.

– Budućnost je u najboljoj formi u ligi, posjeduje enorman kvalitet individualno i ekipno, a tabela dokazuje njihovu nadmoć i zasluženo su tu gdje su.

”Trešnjica” je teško osvojiva za mnoge timove, ali Budućnost u današnji meč zbog svega pomenutog ulazi kao favorit.

– Poštujemo Zetu, znamo njen kvalitet, ali očekujem da mi odigramo dobro da budemo motivisani, da se zalažemo tokom cijelog meča i da upišemo nova tri boda, jasan je Raičković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve