Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Raičković: Ne odustajemo, Budućnost uvijek ide na pobjedu

Budućnosti odgovara samo pobjeda kraj Bistrice

Sutjeska je lider, ima 13 bodova više od drugoplasirane Budućnosti – nedjeljni derbi u Nikšiću je vjerovatno posljednja šansa za aktuelnog šampiona ako želi da ostane u igri za titulu.

“Plavi” su spremni na novo iskušenje.

“Derbi je utakmica koja u svakom trenutku ima veliki značaj, bez obzira na to ko je na kojoj poziciji na tabeli i koja je bodovna razlika”, kaže vezista Budućnosti Miloš Raičković i dodaje:

“Sutjeska je lider, ima veliki kvalitet koji je izražen kroz nekoliko individualaca, ali mi ćemo ići na pobjedu. Uostalom, sa tom željom Budućnost ulazi u svaku utakmicu.

Budućnosti odgovara samo pobjeda kraj Bistrice.

“Nema pritiska, mirni smo i vjerujemo u kvalitet koji posjedujemo. Najbitnije je da pružimo maksimum, da se kod svakog igrača vidi volja, a siguran sam da uz dobru igru rezultat neće izostati. Pobjedom u derbiju bismo zakomplikovali situaciju na tabeli, približili se rivalu i napravili veći pritisak pred nastavak prvenstva”, istakao je Raičković.

Dvadesetosmogodišnji A reprezentativac Crne Gore izuzetno poštuje Sutjesku.

“Sutjeska igra odlično ove sezone, rezultatski je konstantna i zaslužuje čestitke. Ta rezultatska konstantnost je nama nedostajala ove sezone. Kao što sam rekao, rival ima opasne individualce, a tu bih prije svega izdvojio Vladimira Jovovića, koji je na svakoj utakmici donosio prevagu”.

U derbiju neće biti Igora Ivanovića i Anta Babića.

“Hendikepirani smo po pitanju sastava, ali to je fudbal, na stvari kao što su povrede ili kartoni ne možete da utičete. Siguran sam da će svaki igrači koji dobije šansu uspjeti da je iskoristi i da ćemo upisati nova tri boda”, zaključio je Raičković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve