Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Raičković: Bićemo još bolji, poziv u reprezentaciju je kruna

Ovom pobjedom Budućnost se primakla gradskom rivalu i lideru, ekipi Podgorice, na samo tri boda. Budućnost trenutno ima i utakmicu manje

Budućnost je u 7. kolu Telekom 1. CFL minimalnom pobjedom nad danilovgradskom Iskrom (1:0) nastavila sa serijom pobjeda. Do tri boda i treće uzastopne pobjede fudbaleri Budućnosti su došli teže nego što se očekivalo, pogotovo ako se u obzir uzme totalna dominacija tokom svih 90 minuta igre.

Raičković, Foto: FK Budućnost

“Protivnički golman je bio odličan. Nijesmo imali rešenja za njega, ali sam sve vrijeme vjerovao u to da ćemo postići pogodak”, rekao je Miloš Raičković.

Pobjedonosni pogodak postigao je rezervista Zarubica nakon asistencije još jednog džokera Podgoričana Aleksandra Vujačića.

Ovom pobjedom Budućnost se primakla gradskom rivalu i lideru, ekipi Podgorice, na samo tri boda. Budućnost trenutno ima i utakmicu manje.

“Prostora za napredak ima. Ali, polako podižemo formu i sigurno ćemo biti još bolji. Vraćamo se u formu koju smo imali tokom prethodne sezone.” ističe Raičković. Sljedeći protivnik momaka trenera Mladena Milinkovića biće jedno od najprijatnijih iznenađenja ovogodišnjeg ciklusa CFL Jezero. Plavljani će dočekati “plave” u nedjelju u 15 časova na terenu u Beranama.

“Neće biti ni malo lako zbog nagomilanog umora”, komentariše Raičković činjenicu da će “plavima” ovo biti 4. meč u samo 12 dana. “Jezero ima ozbiljnu ekipu sa odličnim trenerom. S razlogom su osvojili 11 bodova u ovih sedam kola. Iako u meč ulazimo ozbiljno i oprezno, vjerujem da će naš kvalitet prevladati i da ćemo nastaviti sa pobjedničkom serijom”, zaključuje Raičković.

Dodatni problem u pohodu na četvrtu uzastopnu pobjedu može predstavljati i internacionalna nedjelja. Naime, selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Faruk Hadžibegić najavio je pozive za nove igrače za prijateljsku utakmicu sa Letonijom (7. oktobar, 18.00h), te okršaje u Ligi nacija sa Azerbejdžanom (10. oktobar, 15.00) i Luksemburgom (13. oktobar, 20.45). Pretpostavlja se da je među potencijalnim reprezentativcima, koji bi mogli naknadno da dobiju poziv, i par igrača Budućnosti, a jedno ime koje odskače od ostalih je upravo Raičković, koji je krenuo sa odličnim partijama na početku sezone.

“Poziv bi bio kruna moje trenutne karijere. Međutim, najbitnije je da sam zdrav, da Budućnost pobjeđuje i da igram kako treba” bio je jasan Raičković.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve