Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Raičević: Miran napad i jaka odbrana recept za trijumf nad Ruskinjama

Lavice'' će se za polufinale boriti protiv reprezentacije Rusije, a Milena Raičević smatra da bi miran napad i snažna odbrana bile recept za pobjedu

Rukometašice Crne Gore plasirale su se u četvrtfinale Olimpijskih igara u Tokiju.

”Lavice” će se za polufinale boriti protiv reprezentacije Rusije, a Milena Raičević smatra da bi miran napad i snažna odbrana bile recept za pobjedu.

– Crna Gora je u četvrtfinalu, a to je bio cilj. Pokazalo se da smo sa Holandijom već tamo i da smo iz razloga opuštenosti imali velike padove. Ali je završnica bila jako dobra, uspjeli smo od devet golova manje da se vratimo na 30:29. Imali smo šansu da uzmemo bod.

Zadovoljna sam sa dosta segmenata, a i dosta igračica je pokazalo dobru igru. Neke su imale očekivani pad jer igraju već petu utakmicu u nizu. Ali vjerujem da će uspjeti da sve prevaziđu u najbitnijoj utakmici sa Rusijom.

Želim da kažem da smo u posljednjoj utakmici grupe igrali sa odličnom reprezentacijom, koja je našim greškama napravila razliku iz tranzicije. Kada smo to zaustavili, približili smo se na gol.

Ruskinje nijesu nešto sjajno igrale ili ne onako dobro koliko smo očekivali na OI. Ali mogu i za nas isto da kažu. Dosta puta smo igrali između sebe, poznajemo se i znamo koliko Rusija ima sjajnih igračica.

Dosta puta smo ih namučili, vjerujem da ćemo uspjeti dobrom taktikom, bitnije jakom odbranom, da ih zaustavimo.

Ne smijemo da pravimo onoliki broj tehničkih grešaka jer ćemo se teško vratiti u igru. Potreban je siguran napad i vjerujem da ćemo doći do maksimuma. Samo na taj način možemo da se borimo za prolaz u polufinale, detaljno je analizirala Raičević.

Meč između Crne Gore i Rusije na programu je u srijedu u 2.30 iza ponoći.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve