Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Radulović: Volio bih da budu ofanzivniji, ali imamo odgovor na sve

Fudbalska reprezentacija Crne Gore je u subotu uveče pomrsila račune Holandiji, a isto će pokušati i u sjutrašnjem okršaju sa Turskom

Fudbalska reprezentacija Crne Gore je u subotu uveče pomrsila račune Holandiji, a isto će pokušati i u sjutrašnjem okršaju sa Turskom.

“Sokoli” su lišeni rezultatskom imperativa, dok Turci dolaze sa željom da osiguraju baraž za plasman na Svjetsko prvenstvo.

“Nismo dozvolili ni Holandiji da pravi račun bez nas, pa nećemo ni Turskoj”, jasan je Radulović.

“Nadam se da ćemo imati makar bod više nakon posljednjeg meča.”

Rival će biti pod pritiskom i u tome ja šansa našeg nacionalnog tima.

“Volio bih da budu ofanzivniji, što će vjerovatno i biti, ali imamo odgovor na sve. Momci su prihvatili što želimo od njih i to je znak da su fudbalski inteligentni i da imaju kvalitet”, dodao je Radulović.

Protiv Holandije su odskočili neki novi momci našeg fudbala – poput Ilije Vukotića, Nikole Vujnovića, Milutina Osmajića…

“Nismo imali prostora da pružimo šansu mlađima od starta, jer smo odmah ušli u takmičenje. Dugo sam radio sa mladim igračima i znam da je takođe bitan je moment kada da im se ukaže povjerenje. Ima jos mladića koji ispunjavaju kriterijume nacionalnog tima, sad je trenutak da oni naprave korak naprijed – ko god da bude na ovom mjestu”, istakao je Radulović, kome ugovor sa FSCG ističe 31. decembra.

Da li će Radulović i ubuduće predvoditi “sokole”?

“Rano je da govorimo na tu temu, ali ja ću uvijek biti u službi crnogorskog fudbala, dužnik sam crnogorskog fudbala. Drago mi je ako je javnost prepoznala da postoji napredak. Na kraju se sve svodi na bodove, ali zaista mislim da smo ponudili nešto novo i da smo napravili iskorak”, zaključio je Radulović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve