Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Radulović: Previše smo željeli uspjeh, a na kraju poslali ružnu sliku

Najveći problem u ovom ciklusu bio je igranje na rezultat i takmičarski. Bez toga je teško očekivati dobre rezultate

Dan nakon poraza od Finske, selektor naših fudbalera Miodrag Radulović analizirao je završni meč u Ligi nacija.

Istakao je da je velika želja za uspjehom možda koštala crnogorske reprezentativce, koji su rano ostali sa desetoricom i potom nisu uspjeli da na pravi način pariraju selekciji sa sjevera Evrope.

“Sinoć se, nažalost, vidjelo šta sve može da se dogodi u 90 minuta, kada se u meč uđe pod tenzijom i velikom, možda i prevelikom željom da priču završimo pobjedom i drugim mjestom u jakoj grupi”, kazao je Radulović.

Kraj nije bio lijep, a Radulović smatra da mu je kumovao i arbitar iz Francuske.

“Poslali smo ružnu sliku, ispalo je da smo nedisciplinovana ekipa, ali na sve je to uticao tok utakmice, čudan kriterijum, rano isključenje, a nervoza je rasla kako je vrijeme odmicalo i kako smo vidjeli da nam izmiče cilj koji smo imali. Igrali smo od 17. minuta sa igračem manje, vremenski uslovi su bili loši, mnogo toga se poklopilo, a nismo uspjeli ni da potisnemo poraz u Zenici”.

Najveći problem u ovom ciklusu bio je igranje na rezultat i takmičarski. Bez toga je teško očekivati dobre rezultate.

“Kvalitet nije sporan, niti talenat, ali moramo da se takmičimo. Trebao nam je jedan bod za drugo mjesto iz dva meča, protiv BIH su nam odgovarala dva od tri rezultata. Nismo uspjeli, to moramo da ispravimo. Vidjeli smo i ko može da istrpi pritisak ovakvih mečeva, a ko ne može. Nismo uspjeli da odgovorimo, mislim da je riječ o psihološkom aspektu”, zaključio je Radulović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZekovic
27.09.2022-19:08 19:08

Dobri ste i Vi gospodine Raduloviću, a dobri su i naši fudbaleri. Polako, strpljivo. Doći ć dobri rezultati. Crna Gora ima velik potencijal, i to što uvodite fudbalere sjajno je.sjajno. I Vama i reprezentativcima želimo puno uspjeha u budućim takmičenjima.-Crna Gora