Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Radulović ostaje selektor seniora, promjena na klupi mlade selekcije

Promjena će biti i na čelu omladinske reprezantacije, gdje Slobodan Kepo Drašković neće nastaviti selektorski posao

Deseta sjednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Crne Gore održaće se danas u Kući fudbala, s početkom u 12 časova.

Kako prenosi Pobjeda, saradnja će biti produžena sa selektorom A reprezentacije Miodragom Radulovićem, dok će kormilar mlade selekcije Miodrag Vukotić završiti misiju na toj funkciji.

Rješenje za klupu U21 ekipe trebalo bi da stigne iz Nikšića. Prema informacijama Pobjede, najbliži angažmanu je prekaljeni stručnjak, Nikola Peco Rakojević (64), koji je osvajao trofeje sa Sutjeskom i Titogradom, a za ozbiljnog kandidata važio je i 17 godina mlađi Miljan Radović (47), koji je radio kraj Bistrice i u Dečiću.

Promjena će biti i na čelu omladinske reprezantacije, gdje Slobodan Kepo Drašković neće nastaviti selektorski posao.

Na sastanku će se naći nekoliko tačaka dnevnog reda – Usvajanje zapisnika sa IX sjednice Izvršnog odbora FSCG, verifikovanje odluka Odbora za hitna pitanja FSCG, izvještaji o jesenjoj polusezoni u Meridianbet 1. CFL, Drugoj ligi, Omladinskoj ligi, Kadetskoj ligi, Futsal ligi, Prvoj ženskoj fudbalskoj ligi i Kup takmičenju Crne Gore.

Danas će biti određen kalendar takmičenja za proljećni dio sezone 2022/23, a razmatraće se i izvještaji o aktivnostima reprezentativnih selekcija svih kategorija.

Na sjednici će se analizirati izvještaj o radu Kancelarije za omladinski fudbal u 2022. godini, predlog izmjene sistema takmičenja za mlađe kategorije, kao i ostala pitanja.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve