Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Radulović: Ne znam da li do juna možemo da riješimo probleme na nekim pozicijama

''Sokoli'' su u prijateljskom meču poraženi od Jermenije 1:0

Selektor crnogorske fudbalske reprezentacije Miodrag Radulović kazao je da možda nije bilo očekivano da ovaj sastav “sokola” odigra bolje u Jerevanu. Ipak, on je istakao da je vidio i neke dobre stvari.

“Sokoli” su u prijateljskom meču poraženi od Jermenije 1:0.

“Rezultat je takav kakav jeste, ne znam da li smo imali pravo da očekujemo više od ovog sastava. Vidjeli smo dosta pozitivnih stvari, a taman kada smo počeli da igramo desila se greška i gol koji je odredio tok utakmice. Uvukla se potom malo nervoza, imali smo posjed, ali je nedostajao pravi protok lopte. Izašli smo sa tri napadača, željeli smo da dominiramo, nedostajalo je malo više hrabrosti u posljednoj trećini. Nije lijepo kada se gubi, ovo je drugi put da gubimo u Jermeniji, ali vidio sam neke korisne stvari, naročito kod novih igrača. Neću o detaljima, ali to će se vidjeti u narednom periodu”, istakao je Radulović.

Selektor je kazao je da juna ostalo malo vremena da se poprave neke stvari.

“Ono što sam želio da vidim – vidio sam, ali me malo brine što nisam siguran da li do juna možemo da riješimo probleme koje imamo na nekim pozicijama. Igraćemo malo drugačije protiv Grčke, nadam se da ćemo uspjeti da iskoristimo taj meč na što bolji način”, kazao je Radulović.

Crna Gora u ponedjeljak igra sa Grčkom, biće to prilika da se vrati na pobjednički put.

“Nije bio prioritet rezultat, ali ne želimo da gubimo i nije prijatno kada se gubi. Nadam se da će nas ovaj poraz i opametiti na neki način, jer sam i juče rekao da su rezultati bitni i za atmosferu u timu i za sve ostalo. Ipak, nećemo protiv Grčke stavljati imperativ pobjede, ali želimo da izgledamo dobro. Igraćemo drugačije, vraćaju se Jovetić i Savić, vraća se Vešović… Pokušaćemo sa najboljim timom u datom trenutku da odigramo dobar meč protiv atraktivnog protivnika, bivšeg prvaka Evrope”, zaključio je Radulović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Freedom
25.03.2022-19:03 19:03

2 godine si selektor a neznas na koje igrače možeš računati. Vidi da ti DF i Bato Car. Sastavljaju ekipu. Razni menadžeri ti sastavljaju ekipu. Neznas kome da se priklonis majstore.