Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Radulović na raskrsnici: Igrati Drugu ligu ili pojačati klub iz elite

Zlatičani su djelovali dobro u drugom dijelu sezone, često nijesu imali sreće, posebno u finišu kada su često primali golove, ali su igrama pokazali da zaslužuju bolji plasman. Prekid prvenstva uslovio je da, ipak, budu u baražu u kojem su neočekivano eliminisani od Jezera

Kom je nakon samo jedne sezone završio “putešestvije” kroz Prvu ligu.

Kom, Foto: Dnevne novine

Zlatičani su djelovali dobro u drugom dijelu sezone, često nijesu imali sreće, posebno u finišu kada su često primali golove, ali su igrama pokazali da zaslužuju bolji plasman. Prekid prvenstva uslovio je da, ipak, budu u baražu u kojem su neočekivano eliminisani od Jezera.

Većini igrača istekao je ugovor, pa je sada pitanje sa kakvim igračkim kadrom će Kom dočekati početak novog dokazivanja kroz Drugu ligu. Veliko pitanje je što će biti i sa jednim od najstandardnijih Milošem Radulovićem, iskusnim defanzivcem koji je komandovao odbranom Zlatičana.

“Žao mi je što se sve ovako završilo. Imali smo tešku i napornu sezonu u kojoj je bilo i uspona i padova. Mislim da će svi reći koji su nas pratili da zaista na mnogo utakmica nijesmo imali ni sreće”, kazao je Radulović.

Ipak, najstandardniji defanzivac u timu Koma, koji je odigrao 21 meč (1708 minuta), a uspio da postigne i gol, priznaje da je njegov tim podbacio u najvažnijim utakmicama.

“Jasno je da smo u baražu podbacili. Imali smo minimalnu pobjedu na svom terenu, ali smo u Plavu primili čak tri gola”, prokomentarisao je Radulović.

Nekadašnji defanzivac Zete, sa kojom je igrao kvalifikacije za Ligu Evrope i bio dio tima koji je napravio najveći uspjeh na evropskoj sceni, kada je Zeta stigla do četvrtog kola kvalifikacija i čuvenih mečeva protiv PSV-a, bio čak i strijelac protiv Pjunuka i JJK-a iz Finske, nastupao je i za Mladost (današnji OFK Titograd), sa kojom je osvojio i titulu prvaka i trofej Kupa i tri puta igrao za ,,crvene” na evropskoj sceni.

Nakon sezona nastupanja u timovima koji su imali što da kažu i u Evropi, Radulović je ovog puta bio u timu koji je ispao iz elite.

“Na ličnom planu zadovoljan sam svojim partijama i zdravstvenim stanjem tokom sezone. Proveo sam godinu na Zlatici i uvjerio se da se radi o ozbiljnom klubu, koji po svemu treba da bude stabilan prvoligaš”, objasnio je Radulović, koji još razmišlja o daljim planovima.

“Istekao mi je ugovor sa Komom i postoji mogućnost nastavka saradnje, ali imam i par ponuda iz Prve lige, tako da ću narednih dana definitivno odlučiti što i kako dalje”, istakao je Miloš Radulović.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve