Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Radulović: Kada se ovako boriš, fudbal vas nagradi

Tri boda na startu kvalifikacija za EURO 2024. snažan su vjetar u leđa pred veliki derbi grupe G protiv selekcije Srbije

Minimalnu pobjedu Crne Gore nad Bugarskom u Razgradu, selektor “hrabrih sokola” Miodrag Radulović je ispratio sa tribina Ludogorec arene.

Tri boda na startu kvalifikacija za EURO 2024. snažan su vjetar u leđa pred veliki derbi grupe G protiv selekcije Srbije.

“Očekujem poslasticu, pravi derbi, istinski fudbalski spektakl gdje će navijači uživati u svakom smislu”, rekao je Radulović.

O meču sa Bugarima?

“Sve smo preduzeli da uspješno strarujemo u kvalifikacijama. Kada se ovako igra, kada se ovako bori, onda vas i fudbal nagradi. Čestitam igračima na htjenju, na zalaganju, nije lako ovdje dobiti Bugare”, kazao je Radulovići nastavio:

“Imali smo dvije ideje u našoj igri, ali smo prvo poluvrijeme opet odigrali bojažljivo, kao da nismo imali kuraži da napadneno. U drugom poluvremenu je bilo drugačije, izašli smo visoko, ušli su Jovetić i Jovović, ubrzali smo igru, što je na kraju presudilo. Vidjeli smo šta nam znače Jovetić i Savić, nije ih bilo 80 odsto utakmica u minule dvije godine, prave vođe na terenu, igrači koji daju sigurnost, samopouzdanje cijeloj ekipi”.

Potrošnja je, kaže Radulović, bila velika, a velika je bojazan da je Vladimir Jovović zbog povrede otpao za naredni meč.

“Teren je bio brz, klizav, nije bilo lako igrati, neki fudbaleri su prošli i sa ‘mikrotraumama’, plašim se i da povreda Jovovića nije bezazlena, ali ćemo vidjeti. Pokušaćemo da se odmorimo dva dana, idemo dalje, ovo je tek početak”, kazao je Radulović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve