Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Radulović: Atmosfera u ekipi je sjajna, to je velika stvar

Hrabri sokoli su u srijedu u Sarajevu remizirali sa ''zamjevima'' 0:0, a igra našeg nacionalnog tima, urpkos izostanku 14 igrača, bila je bolja od rezultata

Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Miodrag Radulović vjeruje da će u predstojećem prijateljskom meču protiv Izraela, za razliku od susreta sa BiH, ekipa koristiti šanse i doći do pobjede.

”Hrabri sokoli” su u srijedu u Sarajevu remizirali sa ”zamjevima” 0:0, a igra našeg nacionalnog tima, urpkos izostanku 14 igrača, bila je bolja od rezultata.

– Želimo sliično izdanje kao protiv BiH. Bitno je da u pozitivnom ambijentu završimo ovaj dio, jer su nam važne sve utakmice. Imali smo specifičan start zajedničkog posla – odmah smo ušli u takmičenje. Imao sam ideju kako Crna Gora treba da izgleda. Sada imamo malo više vremena. Znao sam da ovi momci mogu da se prilagode raznim sistemima, a to su pokazali i protiv BiH. Probaćemo sjutra još neke igrače, ali nećemo igrati prijateljsku, već kao za bodove, kazao je selektor Miodrag Radulović.

Predstojeći meč sa Izraelom propustiće Sead Hakšbanović, dok je u kombinaciji Igor Vujačić.

– Ostaće formacija 3-5-2. Fali nam 14 igrača, a Hakšabanović se vratio u Švedsku. Moramo da imamo što više fudbalera. Vujačić se oporavio i biće u kombinaciji, kazao je Radulović.

Selektor kaže da je atmosfera u državnom timu sjajna…

– Mnogo je bitno da se pobjeđuje. Mislim da odavno nismo igrali meč sa toliko šansi. Biće taj segment bolji kada se vrate Jovetić, Đurđević i Mugoša. Momci su imali pravi pristup – to je odlično. Vjerujem da će rezultat biti bolji sjutra, da ćemo iskoristiti šanse koje stvorimo. Atmosfera u ekipi je sjajna. To je velika stvar, kazao je selektor.

Sjutra je moguća promjena na golu, iako je Miloš Dragojević bio vrlo siguran na Grbavici…

– Dragojević je dugo čekao – dvije, tri godine. Potrudićemo se da Šarkić dobije šansu. Tu su i Carević i Petković, koji su na našem spisku, otkrio je Radulović.

Nakon dugo vremena na tribinama će biti navijači.

– Biće vjetar u leđa. Konačno igramo pred njima, iskren je Radulović.

Sjutrašnji meč počeće u 20 sati i 45 minuta.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve