Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Radović o Vučeviću: Odlučio je da ljeto provede s porodicom

Rođeni Baranin nije igrao za Crnu Goru još od Mundobasketa u Kini 2019. godine

Dvostruki Ol-star igrač, Nikola Vučević, neće braniti boje Crne Gore u predstojećim izazovima – kvalifikacijama za Mundobasket i Evropskom prvenstvu.

“Predsjednik Saveza i direktor reprezentacije su od prošle godine u kontaktu sa njim, bio sam i ja sa njima nedavno na ručku sa Vučevićem, na kojem nam je rekao da je odlučio da ljeto provede sa porodicom. Neće igrati ni kvalifikacije, ni Evropsko prvenstvo, to je njegov stav”, rekao je selektor Boško Radović na današnjoj pres konferenciji.

Rođeni Baranin nije igrao za Crnu Goru još od Mundobasketa u Kini 2019. godine.

“Crveni” dočekuju Francusku 1. jula, a tri dana kasnije gostuje Portugalu u preostale dvije kvalifikacione runde za odlazak na Svjetski šampionat.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Orahovo
20.06.2022-20:28 20:28

Vučević, Mirotić, Pekovič, … – srbočetnici i klerofašisti i ne trebaju da igraju za Crnu Goru.
Ako im nije pravo ovo što napisah – da nijesu srbočetnici i klerofašisti igrali bi za Crnu Goru.
Rodoljubima ne može bit izgovor famelja itd.

B.Zeković
21.06.2022-13:01 13:01

Hvala Vučeviću što neće igrati za reprezentaciju Crne Gore. Košarkaškoj reprezentaciji Crne Gore ne trebaju Vučevići i Mirotići. Njima ne treba Crna Gora uopšte, a Crnogorskoj reprezentaciji Vučevići, Mirotići ni slučajno. Da igraju razni Vučevići i Miritoći i Pekovići za reprezentaciju Crne Gore, ne bih ni navijao za takvu reprezentaciju. Želimo im svaku sreću i da igraju što više i što dalje od Crne Gore. Nadam se da je ovo zbogom za uvijek. kad su tipovi ka Vučević i Mirotić u pitanju. A Peković direktor? Ka igrać reprezentacije Crne Gore, zajedno sa Vučevićem, sprda se sa njom i njenim sečeltprp,.… Pročitaj više »

dragannk
21.06.2022-17:29 17:29

doći će dan vrlo brzo da ovaj vučević,mirotić neće smjeti doći u crnu goru a kamoli igrati za reprezentaciju.za našu zemlju igraju ljudi,patriote a ne ovi nesoji.nek je vječna crna gora.