Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Radović: Možda i ovaj bod bude na kraju posebno veliki

Sutjeska ima samo dva boda više od četvrtoplasirane Podgorice, dok Jezero može da se nada opstanku bez baraža

Malo ko je mogao očekivati da će plasman Sutjeske na međunarodnu scenu biti neizvjesniji nakon jučerašnjeg meča, ali Jezero se još jednom dokazalo kao “tvrd orah@.

Meč je završen bez pobjednika, mreže su mirovale, pa izabranici Miljana Radovića sad za sobom imaju tri susreta bez postignutog gola, a Plavljani niz od četiri u kojima nijesu dozvolili da njihov golman Igor Asanović bude matiran.

Sutjeska ima samo dva boda više od četvrtoplasirane Podgorice, dok Jezero može da se nada opstanku bez baraža.

– Za ovaj meč smo se posebno pripremali, znali smo da Jezero igra u čvrstoj defanzivnoj zoni, trenirali da probijemo njihov blok, ali nijesmo uspjeli. Imali smo situacija iz kojih smo morali postići pogodak, ali prvi put moram priznati da nijesam u potpunosti zadovoljan igrom. Primjetan je bio grč kod mojih igrača, očigledno su bili svjesni važnosti ovog meča. Sa tri boda napravili bismo mnogo, ali možda i ovaj bod bude na kraju posebno veliki”, kazao je Miljan Radović, trener Sutjeske.

U taboru Jezera zadovoljstvo nakon vrijednog rezultata.

– Ovo je naš četvrti vezani susret bez primljenog gola, a to nas hrabri u finišu sezone. Jurimo mjesto koje nas vodi u opstanak bez baraža i za ovaj meč smo se pripremali da ga odigramo baš kako smo ga i odigrali. Bili smo defanzivni, igrali na našoj polovini i tražili prostor koji bi nam eventualno otvorila Sutjeska za kontru, istakao je strateg Plavljana Milija Savović

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve