Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Radović: Mora da se desi čudo da ne odem u Tokio

Filipa Radović koji je trebalo da nastavi borbu za plasman na Paraolimpijske igre u Tokiju i pored činjenice da neće nastupiti u Italiji, rekao je da to neće poremetiti planove

Koronavirus nastavlja da parališe sportske manifestacije, a posljednji u nizu je Masters za stonotenisere koji je trebalo da se odigra u Linjanu.

Radović, Foto: Vid Ponikvar / Sportida

Na njemu je bio zakazan nastup Filipa Radovića koji je trebalo da nastavi borbu za plasman na Paraolimpijske igre u Tokiju, ali i pored činjenice da neće nastupiti u Italiji, rekao je da to neće poremetiti planove.

Do konačnog presjeka liste ostala su još dva turnira u španskoj Kosta Bravi i Jordanu. Na martovskoj listi naš stonoteniser je treći sa 1.696 bodova. Plasman u Japan će obezbijediti šest najboljih.

“Samo čudo treba da se desi da bih završio na sedmoj poziciji. Nije mi bilo svejedno, kada se otkazao Masters u Linjanu, jer su se za Španiju prijavila dva od ukupno četiri konkurenta. Međutim, Francuz Mateo Bohas je otkazao turnir. To mi puno znači, jer ostaje zadnji turnir na koji moraju da me prestignu minimum tri igrača, a to je nerealno, da ne kažem nemoguće”, rekao je Radović za RTV Cetinje.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve