Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Radović: Dosta kadrovskih problema, ali Evropa ostaje prioritet

Trener Sutjeske tvrdi da je ekipa spremna, da ima momke na klupi koji mogu biti dostojna zamjena iskusnijim igračima koji su povrijeđeni ili kažnjeni. Neće igrati Šofranac, Augusto i Giljen zbog kartona, ali su ostali u formi, kao i Osmajić koji je u posljednjem meču obnovio staru povredu

Dečić, Rudar, pa Podgorica. To nije niz koji je Sutjeska najavljivala po dolasku Miljana Radovića, ali je jasno da u posljednja tri kola Nikšićani nijesu ostvarili pobjede i daje to dovoljan podatak za brigu svih kraj Bistrice, tim prije što su se upravo Tuzani i Pljevljaci umiješali u borbu za izlazak na međunarodnu scenu.

Dakle, došla je prvenstvena pauza ”plavo-bijelima” u pravi čas. Strateg Radović vjeruje da su konsolidovali redove, ne želi nabrajati povrijeđene i kažnjene, ali je svjestan na koga ne može računati sjutra protiv Titograda.

– Dobro smo iskoristili pauzu, dobro smo trenirali i mislim da smo orni da nastavimo kako očekujem nastavak šampionata. Tri utakmice nas očekuju u kratkom periodu i znamo da neće biti lako, pogotovo što svi očekujemo da se Sutjeska plasira na mjesto koje zaslužuje. Evropa nas čeka, ali moramo se dokazati u međuvremenu. Titograd je dobra ekipa i svi kraj Bistrice su svjesni činjenice da se ni na jedno gostovanje ne odlazi tek tako. Mislim da su momci spremni i da mogu osvojiti sva tri boda, riječi su šefa stručnog štaba Sutjeske Miljana Radovića.

Trener Sutjeske tvrdi da je ekipa spremna, da ima momke na klupi koji mogu biti dostojna zamjena iskusnijim igračima koji su povrijeđeni ili kažnjeni. Neće igrati Šofranac, Augusto i Giljen zbog kartona, ali su ostali u formi, kao i Osmajić koji je u posljednjem meču obnovio staru povredu.

Nikšićani trenutno zauzimaju treću poziciju, Budućnost im je odavno umakla, Dečić ima četiri boda više, a Rudar im je ”za petama” po mnogima neočekivano, ali zahvaljujući seriji sjajnih rezultata ostvarenih u posljednjih nekoliko kola. Nije tako izgledalo do posljednjih nekoliko kola, ali je sad sasvim izvjesno da će borba za izlazak na evropsku scenu biti zanimljiva do finiša šampionata, jer preostalo je još svega deset mečeva.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve