Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Radošević se vraća u ring poslije pola godine: Nadam se da ću odraditi dobar meč protiv Asabova

Meč protiv turskog borca, koji nastupa pod njemačkom zastavom, označiće i povratak u ring za najboljeg crnogorskog sportistu poslije tačno pola godine, nakon što je u borbi sa Njemcem Džameom Saidijem, na podgoričkom Trgu nezavisnosti, propustio priliku da ujedini evropske titule u verzijama WBO i IBF

Crnogorski bokser Predrag Radošević sedmog decembra radiće meč protiv Isama Asabova.

Predrag Radošević

Meč protiv turskog borca, koji nastupa pod njemačkom zastavom, označiće i povratak u ring za najboljeg crnogorskog sportistu poslije tačno pola godine, nakon što je u borbi sa Njemcem Džameom Saidijem, na podgoričkom Trgu nezavisnosti, propustio priliku da ujedini evropske titule u verzijama WBO i IBF.

Crnogorski bokser je do sada na profesionalnom ringu imao 36 borbi, ostvario je 33 pobjede i tri poraza, a osim poraza od Saidija u Podgorici, poražen je oba puta u mečevima za titulu, od Feliksa Šturma i Lijama Smita, a u njemačkom Hemelnu već je nastupao i to protiv Ronija Gabela za WBO titulu.

“Nemam mnogo informacija o protivniku, ali je jasna moja želja da se nakon poraza od Saidija vratim na pravi put. Ovo je za mene kontrolni meč i predstavlja prekretnicu, jer bi pobjedom dobio novu šansu da se borim za sam vrh. Dobro sam trenirao i nadam se da ću odraditi dobar meč”, kazao je Radošević.

Ukoliko Radošević savlada Asabova, već u junu na Trgu nezavisnosti, Peđa bi imao novi meč, gdje bi u novom bokserskom spektaklu tražio priliku za povratak u svjetski vrh.

“To mi je dodatni motiv uoči ovog meča, jer želim da u Podgorici, pred mojim prijateljima ponovo boksujem i nakon poraza od Saidija pokažem koliko vrijedim. Zbog toga je sada važno da trijumfujem u Njemačkoj”, rekao je Radošević.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve