Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Radošević: Osjećao sam pritisak, žao mi je što nijesam trijumfovao u svom gradu

Peđa je doživio treći poraz u 36. meču na profi ringu i to gotovo na identičan dan (4. jun 2016.), tako da je Saidi 16. pobjedom sada šampion Starog kontinenta u obje verzije

Predrag Radošević ostao je bez titule šampiona Evrope. Crnogorski profesionalni bokser sinoć je na Trgu nezavisnosti poražen od Avganistanca koji boksuje pod njemačkom zastavom Džame Saidija prekidom u devetoj rundi.

Foto: Cdm.me

Međutim, vjeruje da će se vratiti na pravi način nakon ovog poraza.

“Žao mi je što nijesam uspio u svom gradu da trijumfujem. Imao sam sjajnu seriju pobjeda, želio sam da pred svojim prijateljima i sugrađanima krunišem karijeru. Dao sam sve od sebe, u pojedinim trenucima svakako osjećao određeni pritisak zbog atmosfere i svakako da mi je žao što sam ovako poražen. Saidiju čestitke, bio je zaista sjajan. Idemo dalje i nadam se da ću ustati nakon ovoga”, kazao je za Arenu Predrag Radošević.

Peđa je doživio treći poraz u 36. meču na profi ringu i to gotovo na identičan dan (4. jun 2016.), tako da je Saidi 16. pobjedom sada šampion Starog kontinenta u obje verzije.

“Hvala Podgorici na izuzetnom spektaklu i domaćinstvu. Uživao sam da boksujem u ovakvoj atmosferi. Sve je bilo na vrhunskom nivou. Vjerovao sam u sebe i drago mi je da sam trijumfovao”, kazao je Saidi.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve