Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Radonjić: Fokus srušio Real

Prvak Njemačke sada ima skor 3-2 u evropskoj eliti, a protiv španskog šampiona nije bilo neizvjesnosti u završnici. Već krajem treće četvrtine Bajern je imao dvocifrenu prednost

Dejan Radonjić, naš slavni trener koji predvodi minhenski Bajern, bio je izuzetno zadovoljan nakon trijumfa nad najtrofejnijim evropskim klubom Real Madridom 95:86 u Evroligi.

Dejan Radonjić

Prvak Njemačke sada ima skor 3-2 u evropskoj eliti, a protiv španskog šampiona nije bilo neizvjesnosti u završnici. Već krajem treće četvrtine Bajern je imao dvocifrenu prednost.

“Dugujem veliku čestitku igračima, a navijačima zahvalnost. Iza nas je vrlo interesantna utakmica, u kojoj smo odigrali dobro svih 40 minuta. Kada želite da pobijedite Real, morate dobro igrati od starta do kraja, i to smo uspjeli u ovoj utakmici”, rekao je Radonjić.

Bivši trener Budućnost Volija i Crvene zvezde istakao je vrhunski timski pristup njegove ekipe protiv favorita.

“Napadački bili smo izuzetni, ali kada igrate protiv Reala, konstantan fokus je ključan. Način na koji smo pokazali da smo cjelina u ovom duelu vrlo je važan. Nemamo mnogo vremena za slavlje, tokom četvrtka putujemo za Vitoriju, u petak igramo težak meč sa Baskonijom. Ovakve situacije su test zrelosti, da pokažemo kako dan pripreme možemo da iskoristimo nakon jedne velike pobjede, koju ekipa treba da zaboravi”, kazao je Radonjić.

U 6. kolu Evrolige Bajern će igrati posljednji duel kola, na gostovanju španskoj Baskoniji u petak od 21 čas.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve