Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Radončić: Očeličio sam u Mursiji

U Mursiji je Radončić nastupao kao pozajmljen igrač n u finišu prethodne sezone i zablistao u borbi za opstanak u najjačoj ligi Evrope. Ponudu Mursije odabrao je od desetak španskih klubova koji su bili zainteresovani, kao i pored više ponuda drugih evropskih klubova

Dino Radončić (20), reprezentativac Crne Gore, definitivno će igrati u španskoj Mursiji naredne sezone.

Foto: Gigantes.com

Veliki talenat naše košarke je raskinuo ugovor sa Real Madridom. U Mursiji je kao pozajmljen igrač nastupao u finišu prethodne sezone i zablistao u borbi za opstanak u najjačoj ligi Evrope. Ponudu Mursije odabrao je od desetak španskih klubova koji su bili zainteresovani, kao i pored više ponuda drugih evropskih klubova.

“Izuzetno sam zadovoljan što ću ostati igrač Mursije. Sa mnogo ponosa gledam na mjesece koje sam proveo tamo u finišu prethodne sezone. Dobio sam šansu u Mursiji nakon teškog perioda na pozajmici u Burgosu, u Mursiji sam očeličio i shvatio na čemu treba da radim, kako da napredujem. Obećavam da ću u klubu pružiti sve od sebe”, rekao je Radončić.

Dino je sa reprezentacijom na pripremama u Podgorici, a zahvalio se Real Madridu na godinama provedenim u ,,kraljevskom” klubu.

“Od momenta kada sam sa 15 godina stigao u Real, sve što sam osjećao je velika zahvalnost. Tamo sam sazrijevao i kao igrač i kao čovjek. Naslijedio sam radnu etiku i sve vrijednosti koje mora imati igrač Reala. Posebno sam zahvalan Pablu Sanjudu i Albertu Angulu koji su mi pružili šansu. Posebno ću pamtiti šansu u ekipi Pabla Lasa, timu koji je osvojio Evroligu”, rekao je Radončić.

Ugovor sa Mursijom potpisan je na dvije godine, a očekuje se da klub Dinu pruži značajnu minutažu i veću ulogu u napadu.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve