Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Radončić: Idemo na pobjedu u obje utakmice

Prvi rival ''crvenih'' je Francuska, a potom će uslijediti duel protiv Njemačke . Obje selekcije sigurni su učesnici smotre najboljih kontinentalnih reprezentacija

Crnogorski košarkaši sa dosta optimizma dočekuju ključne mečeve u kvalifikacijama za Eurobasket u kojima moraju ostvariti bolje rezultate od Velike Britanije.

Prvi rival ”crvenih” je Francuska, a potom će uslijediti duel protiv Njemačke . Obje selekcije sigurni su učesnici smotre najboljih kontinentalnih reprezentacija.

– Idemo na pobjedu u obje utakmice i nadamo se da će Britanija imati što lošiji ishod, a da ćemo mi utakmicama pristupiti dobro…, rekao je Radončić, koji ove sezone pruža odlične partije u dresu španske Gipuzkoe.

– Osjećam se dobro ove sezone – dobio sam slobodu u Španiji da igram. Zadovoljan sam, nadam se da ću iste igre pružiti u reprezentaciji i da ćemo odigrati odlične utakmice.

Crna Gora mora da dobije oba meča i da se nada porazu Velike Britanije u makar jednom susretu – Britanci “balon” otvaraju u subotu sa Njemcima, a potom, u ponedjeljak, igraju sa Francuskom.

– Nismo u najboljoj situaciji, nije sve u našim rukama. Daleko od toga da nemamo šanse. Idemo iz meča u meč, pratimo ostale utakmice iz naše grupe i nadam se da će se ukazati neka šansa, rekao je u Milko Bjelica.

Ekipa Boška Radovića u subotu u 20.45 igra sa Francuskom, a u ponedjeljak od 20 časova sa Njemačkom.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve