Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Radojičić: Ne dobijamo ništa od najvažnijih igrača

Nikšićani su u 11. kolu poraženi na stadionu kraj Bistrice 1:0, a u izjavi nakon meča Radojičić je u par navrata apostrofirao propuštenu šansu Admira Adrovića, koji je sa peterca prebacio prazan gol

Trener fudbalera Sutjeske Dragan Radojičić je nakon poraza od Budućnosti u crnogorskom derbiju izrazio nezadovoljstvo učinkom ponajboljih igrača.

Radojičić, Foto: Pobjeda.me

Nikšićani su u 11. kolu poraženi na stadionu kraj Bistrice 1:0, a u izjavi nakon meča Radojičić je u par navrata apostrofirao propuštenu šansu Admira Adrovića, koji je sa peterca prebacio prazan gol.

“Nismo imali ono što smo trebali da imamo od igrača od kojih se najviše očekuje. Ne želim da ih kritikujem i ovo nije kritika, oni su imali volju i želju, ali mi jednostavno ne dobijamo ništa od najvećih akvizicija. Nadam se da će proraditi, ti momci znaju puno, ali ne možemo da ostanemo samo na pričama, moramo da se pokažemo na terenu”, rekao je Radojičić.

Sutjeska nakon subotnjeg poraza zaostaje šest bodova za liderom, koji pritom ima i meč manje.

“Imali smo plan – izašli smo sa mladom ekipom, u nastavklu uveli iskusnije, ali Budućnost je iskoristila svoju šansu, imala je još jednu sličnu prije toga, a mi našu nismo. Jer, ako ne date gol kada ste ‘jedan na nula’ u ovakvoj utakmici,  šta drugo da očekuješ nego da budeš poražen? Šta je tu je, nije ništa završeno, pokušaćemo da se konsolidujemo, da vratimo neke igrače, da ih ponovo spremimo. Idemo dalje, nećemo da kukamo”, zaključio je Radojičić.

Sutjeska u srijedu čeka Iskru u vanrednom 12. kolu CFL.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve