Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Radičević: Sve zavisi od nas i našeg pristupa

Jovanka Radičević, iskusno krilo koje se ranije u dresu Bukurešta upoznalo sa snagom Valčee, kaže da Podgoričanke mogu puno ove sezone i to će pokazati počevši od sjutrašnjeg duela

Rukometašice Budućnosti sjutra nastavljaju takmičenje u Ligi šampiona – “plave” u 3. kolu dočekuju rumunsku Valčeu, sa željom da ostvare drugu pobjedu u grupi i pokažu navijačima da pravo lice, koje je izostalo u premijernom meču u SC Morača protiv Bresta.

Radičević, Foto: Cdm.me

Jovanka Radičević, iskusno krilo koje se ranije u dresu Bukurešta upoznalo sa snagom Valčee, kaže da Podgoričanke mogu puno ove sezone i to će pokazati počevši od sjutrašnjeg duela.

“Imala sam priliku prošle sezone da igram sa niima više puta i znam o kakvoj je ekipi riječ. Utakmica će biti teška, jer su to igrači koji će, bez obzira na poraz od Bresta, uraditi sve da nas pobijede. Vjerujem u svoju ekipu, dobro se spremamo i znamo šta možemo da očekujemo od njih“, kazala je Radičević i dodala:

“Sve zavisi od nas i našeg pristupa. Vjerujem da smo maksimalno spremne, imamo želju i energiju i to mora da se vidi od prvog minita”.

Đurđina Jauković smatra da je recept za pobjedu odbrana, te da ona mora biti na nivou meča u Ludvisburgu.

“Čak i bolja. Protiv njih je najbitnije da imamo tu gustinu i dobro kretanje u odbrani. Igraju dug napad i pri kraju, kad dođe do pada koncentracije, oni koriste svaki propust u odbrani. Treba da zaboravimo dvije utakmice sa njima u pripremnom periodu i ubjedljiv poraz od Bresta, jer to nijesu bile one. Analizirali smo ih i bićemo spremne da se pobijemo“, kazala je Jauković.

Sjutrašnji duel u dvorani Morača počeće u 19 sati.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve