Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Radičević ponosna na ekipu: Pokazale smo da smo prava familija

Dvostruke šampionke Evrope slavile su sa 27:24, a iskusna Radičević odigrala je još jedan sjajan meč i postigla devet golova

Rukometašica Budućnosti Jovanka Radičević bila je presrećna nakon pobjede ”plavih” nad danskim Odenzeom u 12. kolu Lige šampiona.

Dvostruke šampionke Evrope slavile su sa 27:24, a iskusna Radičević odigrala je još jedan sjajan meč i postigla devet golova.

– Ponosna sam na tim, za mene je ova pobjeda kao da smo izborile plasman na finalni turnir. Bilo je veoma naporno, jer smo umorne od puta iz Rumunije, ali smo pokazale karakter i odigrale odličan meč. Ovo je težak period za nas jer imamo paklen ritam, ali se još jednom pokazalo da kada nešto želite, možete da dođete do cilja. Trener Bojana Popović je vjerovala u nas i na tome joj dugujemo veliku zahvalnost, širila je pozitivnu energiju, iako je znala koliko je teško ostvariti pobjedu protiv ovakvog protivnika. Pokazale smo da smo prava familija, kazala je Radičević.

Novom pobedom Podgoričanke su ostale su i ugri za četvrtu poziciju u grupi koja bi donijela i lakšeg protivnika u osmini finala.

Naredni meč Budućnost igra 29. januara kada u Podgoricu stiže mađarski Đer.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve