Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Radičević: Biće tuča protiv Rusije, vjerujem da ćemo opet pokazati veliko srce

Trijumf bi Crnu Goru doveo na korak do plasmana u polufinale Svjetskog prvenstva

Naša najefikasnija igračica na Svjetskom prvenstvu Jovanka Radičević najavljuju veliku borbu i pravu tuču protiv Rusije i vjeruje da bi “lavice” mogle da prekinu niz uspjeha sjutrašnjeg rivala.

Jovanka Radičević

Trijumf bi Crnu Goru doveo na korak do plasmana u polufinale Svjetskog prvenstva.

“Imamo dvije meč lopte, prva je već protiv Rusije. Očekujem tešku utakmicu jer Ruskinje dosad nemaju nijedan poraz. Međutim, smatram da smo dobro igrale na turniru i pored poraza od Španije, pokazale da možemo sa svima da igramo. Vjerujem da ćemo to sjutra pokazati. Smatram da Crna Gora ima kvalitet, želju i karakter da igra sa svim rivalima”, rekla je Jovanka.

Desno krilo našeg tima nada se hrabrom izdanju “lavica”.

“Ulog je veliki, znamo odlično što nam donese ove utakmice. Ruskinje jesu igrale dobro, ali i mi imamo čime da raspolažemo na terenu. Najvažnije je da izađemo hrabro, bez straha i vjerujem da će igrati onoliko koliko im dozvolimo i vjerujem da će Crna Gora sjutra pokazati da ima veliko srce. Neophodno je da igramo pametno, igra se 60 minuta. Švedska je gubila devet razlike, pa je remizirala sa Španijom. Idemo na dobru tuču, pa ćemo vidjeti ko će biti bolji”, poručila je rukometašica Budućnosti.

Crna Gora i Rusija igraće sjutra od sedam sati po našem vremenu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve