Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Pun samopouzdanja: Dukić juri treće Olimpijske igre

Milovoj Dukić ulazi u završnu fazu priprema za napad na olimpijsku vizu, a na tom putu klasu je pokazao u blizini Las Palmasa, gdje u veoma jakoj konkurenciji slavio u olimpijskoj klasi laser standard

London i Rio su dio lijepe istorije, novi san našeg najboljeg jedriličara sada je Tokio i treći nastup zaredom na Olimpijskim igrama.

Dukić, Foto: Cdm.me

Milovoj Dukić ulazi u završnu fazu priprema za napad na olimpijsku vizu, a na tom putu klasu je pokazao u blizini Las Palmasa, gdje u veoma jakoj konkurenciji slavio u olimpijskoj klasi laser standard.

“Rivali na ovom takmičenju bili su zaista vrhunski, uostalom i oni se spremaju za napad na olimpijsku vizu za Tokio i zbog toga mi pobjeda na toj regati daje veliku satisfakciju i samopouzdanje pred sezonu”, poručio je Dukić za RTCG.

Trijumf na Kanarskim Ostrvima momak iz Herceg Novog brzo će morati da ostavi iza sebe, jer slijedi i najvažniji dio četvorogodišnjeg ciklusa.

“Sad sam u fazi pripremanja kako bih obezbijedio i treću olimpijsku normu. Sve snage su usmjerene ka tome i iskreno nadam se da ću uspjeti da se nađem u Tokiju i da ću tamo na dostojan način predstavljati Crnu Goru”, jasan je Dukić.

“Učestvovanje na Olimpijskim igrama je san svakog sportiste, a meni se taj san ostvario dva puta što je stvarno fenomemalna stvar.”

Inače na Kanarskim Ostrvima Dukić je slavio ispred starih rivala Đovana Kokoluta iz Italije i Hoakina Blanka iz Španije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve