Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

PSŽ spremio novi ugovor za Mbapea koji neće moći da odbije

Dok Kilijan Mbape i dalje odbija da govori o svojim planovima za budućnost, u Francuskoj kruži priča da PSŽ sprema fantastičnu ponudu supersoničnom ofanzivcu koju on neće moći da odbije

Kilijan Mbape je odavno etiketiran kao dugoročni nosilac Pari Sen Žermenovog projekta i Naser Al Kelaifi sa svojim najbližim saradnicima želi da uradi sve da tako i ostane. U prevodu – da Real Madrid ne pokvari te planove.

Kilijan Mbape

Dok Kilijan Mbape i dalje odbija da govori o svojim planovima za budućnost, u Francuskoj kruži priča da PSŽ sprema fantastičnu ponudu supersoničnom ofanzivcu koju on neće moći da odbije. Naravno, radi se o ugovor s izuzetno jakim primanjima, čak se pominje i suma koju Nejmar zarađuje, što je oko 37.000.000 eura na godišnjem nivou.

Na Parku prinčeva bar djelimično mogu da budu mirni pošto Mbape ima važeći ugovor do 2022, ali žele da svojoj prvoj zvijezdi omoguće petogodišnju saradnju vrijednu astronomskih 185.000.000 eura! I to bez svih pratećih bonusa za individualne i klupske uspjehe.

Ako bi Mbape pristao na pomenuti ugovor od 185.000.000 eura Real gotovo izvjesno ne bi imao mnogo šansi da se dokopa potpisa o kojem Florentino Perez neko vrijeme mašta.

Ali, nešto na čemu će PSŽ insistirati jeste ubacivanje “anti Madrid“ klauzule kojom bi praktično bilo onemogućeno Francuzu da u doglednom periodu potpiše za Kraljevski klub. Bar ne dok bude nosio opremu Svetaca. To bi definitivno mogao da bude kamen spoticanja u pregovorima dvije strane, pošto je poznato da je Mbapeova životna želja da jednog dana istrči pred prepunim stadionom Santjago Bernabeu u dresu Blankosa.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve