Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

PSŽ donio odluku oko Nejmara, u igri 200 miliona eura

Nejmarov učinak je bio daleko od željenog. Katarski vlasnici nemaju strpljenja i PSŽ želi da ga se riješi, ali njegova velika plata otežava stvari

Španski Mundo Deportivo donosi informacije da je PSŽ rekao Nejmaru da više ne računa na njega. Španci potvrđuju informacije RMC-a i El Paisa, koji takođe pišu da je Nejmar završio epizodu u Parizu. Klub želi da napravi veliku rekonstrukciju koja bi završila izbacivanjem Brazilca iz ekipe.

El Paisu su izvori blisku upravi kluba objasnili: “Nejmar ne voli da trenira. Godinama je igrao sa tri ili četiri kilograma viška, ali na terenu je bio najpošteniji jer je najviše trčao i nudio se u odbrani.” PSŽ je već neko vrijeme razočaran u Nejmara.

Nejmarov učinak je bio daleko od željenog. Katarski vlasnici nemaju strpljenja i PSŽ želi da ga se riješi, ali njegova velika plata otežava stvari.

Navodi se da su Nejmarov otac i PSŽ dogovorili da će Nejmaru biti isplaćeno sve ono što je predviđeno po ugovoru, koji se automatski obnavlja do 2027. godine. Nejmar bi od PSŽ-a trebalo da zaradi 200 miliona eura, ostao do kraja ugovora ili ne.

PSŽ bi tom isplatom nagovorio Nejmara na odlazak, a za sprovođenje cijele operacije klub je angažovao novog sportskog direktora Luisa Kamosa.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve