Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Prvi trening u 19 časova: Lavovi kreću po vizu za Euro

U odnosu na posljednji meč u kvalifikacijama protiv Švedske, u Lundu prošlog mjeseca, u tim se vraćaju bekovi Vladan Lipovina i Stefan Čavor. Akciju će zbog povrede propustili krilo Miloš Vujović i bek Al Rajana, Stevan Vujović zbog mjera protiv korona virusa koje su na snazi u Kataru

Muška rukometna reprezentacija Crne Gore okupiće se danas u Podgorici i početi pripreme za mečeve protiv Kosova, Švedske i Rumunije, u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Mađarskoj i Slovačkoj.

Selektor Zoran Roganović ranije je objavio spisak od 18 igrača na koje računa za te duele.

U odnosu na posljednji meč u kvalifikacijama protiv Švedske, u Lundu prošlog mjeseca, u tim se vraćaju bekovi Vladan Lipovina i Stefan Čavor. Akciju će zbog povrede propustili krilo Miloš Vujović i bek Al Rajana, Stevan Vujović zbog mjera protiv korona virusa koje su na snazi u Kataru.

Na spisku su golmani Nebojša Simić i Mile Mijušković, krila Filip Vujović, Aleksandar Bakić, Marko Lasica i Mirko Radović, pivoti Nebojša Simović, Nemanja Grbović i Vuk Lazović, bekovi Vasko Ševaljević, Aleksandar Glendža, Miloš Božović, Božo Anđelić, Stefan Čavor, Vladan Lipovina, Branko Vujović, Risto Vujačić i Radojica Čepić.

Reprezentacija će večeras u 19 časova odraditi trening, a sjutra otputovati za Prištinu, gdje će dan kasnije igrati protiv Kosova.

Aktuelni vicešampion svijeta, Švedska, stiže u Podgoricu 30. aprila, dok je u posljednjem meču kvalifikacija, 2. maja pro tivnik selekcija Rumunije.

Švedska ima maksimalan uči- nak i šest bodova iz tri meča, Rumunija i Kosovo osvojili su po tri (četiri meča), dok je crnogorska reprezentacija na dva osvojena boda iz tri duela.

”Lavovima” pobjeda nad Kosovom i remi sa Rumunijom garantuju odlazak na EP, pod uslovom da Rumuni izgube od Švedske.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve