Utorak, 31 Januara, 2023
Rubrika:

Prvi put u istoriji: Sve utakmice 1. CFL sjutra pod reflektorima

Prvi put u istoriji elitnog klupskog fudbalskog takmičenja u Crnoj Gori, kompletno kolo odigraće se u noćnom tereminu. Posljednje kolo odigrano je 7. marta, a odluka o obustavljanju svih fudbalskih takmičenja u Crnoj Gori zbog pandemije koronavirusa donijeta je šest dana kasnije

Telekom Prva crnogorska fudbalska liga biće nastavljena sjutra, 24. kolom, a sve utakmice biće odigrane u večernjim terminima, pod reflektorima.

Foto: FSCG.me

Prvi put u istoriji elitnog klupskog fudbalskog takmičenja u Crnoj Gori, kompletno kolo odigraće se u noćnom tereminu.

Posljednje kolo odigrano je 7. marta, a odluka o obustavljanju svih fudbalskih takmičenja u Crnoj Gori zbog pandemije koronavirusa donijeta je šest dana kasnije.,

U 20 sati počeće utakmice Budućnost – Grbalj, Kom – Sutjeska, Zeta – Rudar i Petrovac – OFK Titograd, dok će se 30 minuta kasnije sastatri Podgorica i Iskra.

Budućnost je, u trenutku prekida, imala 54 boda, 11 više od drugoplasirane Sutjeske. Iskra je osvojila 37, Rudar 33, a Zeta tri boda manje.

Preostalih 13 kola biće odigrani u ubrzanom ritmu, srijeda – subota, do 28. jula, za kada su zakazani mečevi završne runde.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve