Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Prvi poraz Dečića: Zasluženo smo izgubili, sada treba da reagujemo na pravi način

Dečić, istina, ima više remija nego pobjeda, ali definitivno niko nije mogao očekivati da će u duelu sa Podgoricom, protiv koje su Tuzani imali praktično pobjedu u prvom krugu (Sentoku spasio Lješkopoljce u 98. minutu), doživjeti težak poraz

Dečić je bio sinonim za uspjeh, enigma za koju niko nije mogao da nađe rješenje. Sve do srijede, kada je Podgorica slavila pobjedu od 3:0 u Tuzima, pa je Dečić doživio prvi poraz, prvi put primio je više od dva gola na jednom meču i istovremeno ,”pomogao” Budućnosti, da već sada bude jesenji šampion.

Dečić, Foto: Pobjeda.me

Dečić, istina, ima više remija nego pobjeda, ali definitivno niko nije mogao očekivati da će u duelu sa Podgoricom, protiv koje su Tuzani imali praktično pobjedu u prvom krugu (Sentoku spasio Lješkopoljce u 98. minutu), doživjeti težak poraz.

Ipak, Tuzani su bez Anđela Rudovića, Marija Đoljaja, a već nakon pola sata igre i bez Ilira Camaja, očigledno bili previše oslabljeni, uz ionako malu rotaciju, pa su kadrovski problemi uz brojne greške uslovili da Dečić upiše prvi poraz još od 10. juna, kada su u okviru Druge lige poraženi u Tivtu od Arsenala 3:0.

– Imali smo kadrovskih problema, a sve to je uticalo, ali to ne može biti alibi za našu lošu partiju, iskren je Adrijan Rudović, štoper Dečića.

Pouzdani defanzivac bio je iskren, pa je priznao da je Podgorica zasluženo stigla do bodova u Tuzima.

– Popustili smo svi i Podgorica je zasluženo došla do pobjede. Gosti su bili bolji u svim segmentima, ali iako nemamo vremena za analizu, moramo se fokusirati na naredni meč. Prvi put ove sezone bićemo u prilici da treba da odreagujemo nakon poraza, ali nadam se da ćemo napraviti reakciju. Iako nema mnogo vremena, pokušaćemo da u narednoj utakmici pokažemo naše pravo lice i da se odmah vratimo na pravi put, naglasio je Rudović.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve