Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Prvi pehar za Vlazniju nakon 13 godina: Kalezić podigao trofej Kupa u Albaniji

Kaleziću je Albanija treća zemlja u kojoj je igrao fudbal van Crne Gore, nakon što je bio u Slovačkoj i Bosni i Hercegovini

Miloš Kalezić je krajem januara potpisao ugovor sa Vlaznijom, nekoliko dana nakon što se rastao sa Titogradom.

Napravio je dobar izbor – dvadeset sedmogodišnji vezista učestvovao je u osvajanju Kupa, prvog trofeja za klub iz Skadra poslije 13 godina.

– Zadovoljan sam, ostvarili smo veliki uspjeh – kaže Kalezić, sa kojim je u pohodu na trofej učestvovao i crnogorski golman Bojan Zogović.

– U prvenstvu smo imali isti broj bodova kao Teuta i šteta je što nijesmo uzeli i taj pehar jer smo bili najbolja ekipa. Zadovoljan sam ekipnim i ličnim učinkom, iako sam mogao da pružim više, ali sam došao kasno, bez priprema i trebalo mi je malo vremena da uhvatim pravi ritam. U svakom slučaju, odlična polusezona koju je obilježio taj izuzetan uspjeh, osvajanje Kupa poslije 13 godina.

Kaleziću je Albanija treća zemlja u kojoj je igrao fudbal van Crne Gore, nakon što je bio u Slovačkoj i Bosni i Hercegovini.

– Pozitivno sam iznenađen kvalitetom albanske lige. Igra se agresivno, medijski je izuzetno ispraćeno, sve je na evropskom nivou. Donio sam dobru odluku kad sam prihvatio ponudu Vlaznije, navodi Kalezić.

Nekadašnji fudbaler Budućnosti, Mogrena, Grblja, slovačkog Šamorina, Iskre, tuzlanske Slobode, Petrovca i Titograda odigrao je 13 mečeva za Vlazniju u protekloj polusezoni.

Još ne zna da li će ostati na stadionu ”Ljoro Borići”.

– Imam ugovor do 1. avgusta, s opcijom produženja na još jednu. Još se ništa ne zna jer klub treba da se privatizuje. Ipak, mislim da će doći do dogovora. Odlično sam se uklopio, imamo veoma dobru ekipu i ako veći dio tima ostane na okupu mislim da možemo da ponovimo uspjehe iz prethodne sezone, rekao je Kalezić.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve