Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Prosinečki u nevjerici, Jeličić: “Momci! Pa, vi nemate m***, imate…”

Prava euforija vladala je u studiju Radio-televizije Hrvatske nakon što su “vatreni”, poslije dramatičnog meča (2:2, penalima 4:3) eliminisali Rusiju u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva.

Stručni komentatorski tim HRT-a koji čine Marko Šapit, Joško Jeličić, Robert Prosinečki, Anton Samovojska i Mateo Beusan pratili su meč u Sočiju ali – nisu mogli da sjede.

Štaviše, svi osim nekadašnjeg sudijskog asa SFRJ Beusana su bili na nogama, nervozno šetajući po studiju. Jeličić i Prosinečki nisu mogli ni da gledaju prema ekranu tokom penala, a bivši igrač i trener Crvene zvezde se u trenutku kada je Rakitić loptu postavio na bijelu tačku okrenuo i podigao ruke u vazduh.

A nakon što je Rakitić poslao Hrvatsku u polufinale, baš kao što je u posljednjoj penal seriji presudio i Danskoj u prethodnoj nokaut rundi, Joško Jeličić je upao u pravi delirijum.

Bivši igrač splitskog Hajduka i zagrebačkog Dinama, koji je bio i reprezentativac Hrvatske u periodu od 1992. do 1993, pogodak Rakitića je proslavio grleći sve oko sebe i trčeći oko stola. Na tome se nije zaustavio, već je poručio:

“Momci, vi nemate mu**, vi imate nojeva jaja! Luka Modrić… pa, to je brutalno! Žao mi je samo onoga Smolova što je probao ‘panenku’. Već ga vidim na putu za gulag tamo negdje. Ono što sam govorio godinama, ova generacija nikad nije imala problem što se tiče njih samih, njihovog kvaliteta i karaktera, nego su problemi bili oko njih, vezani uz vođenje i tako dalje. A sigurno ćemo protiv Engleza izgledati puno bolje…”, izjavio je Jeličić.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve