Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Prosinečki: Savićević? Jedan od najvećih genija u fudbalu

Prosinečki je na sljedeći način odgovorio na pitanje novinara portala Index.hr da li ga je neki igrač činio boljim na terenu

Robert Prosinečki, proslavljeni hrvatski fudbaler, ističe da je Dejan Savićević jedan od najvećih genija koje je vidio na terenu, napomenuvši da je igrao i sa legendarnim Brazilcem Ronaldom.

Prosinečki je na sljedeći način odgovorio na pitanje novinara portala Index.hr da li ga je neki igrač činio boljim na terenu.

– Moram pričati o Crvenoj zvezdi, jer mislim da se na ovom području više neće napraviti takva generacija. Gradila se četiri godine. Sad da ja pričam o Savičeviću… Mislim da je on jedan od najvećih genija koje sam ja vidio u fudbalu, a igrao sam i s brazilskim Ronaldom. Ta generacija je bila jako dobra, na kraju su svi igrali u najvećim klubovima svijeta. Tu sam se sigurno osjećao jako dobro. Kad sam došao u Real Madrid, bila je to ekipa koja je na kraju. Tad si mogao imati tri stranca. Bilo je tu puno kvaliteta, pa smo napravili veliki uspjeh, a bila je jaka i reprezentacija kad sam igrao u njoj, rekao je Prosinečki.

Ipak, njegov favorit je legenda Barse Ronaldinjo.

– Ronaldinjo mi je najdraži igrač. Bio je u zatvoru pa sam bio tužan. On je drugačije igrao fudbal, tri godine smo mogli uživati u njegovim potezima kakve ne može niko da izvede. Kad bi opet došao tu negdje, platio bih kartu za njega, kazao je Prosinečki.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve