Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Prosinečki razočaran: Žuti podnio ostavku na klupi BiH

"Zmajevi" su u Jerevanu izgubili rezultatom 4:2 i time izgubili gotovo sve šanse za odlazak na Euro, a nakon završetka, sada već bivši selektor je najavio svoju ostavku

Selektor fudbalske reprezentacije BiH Robert Prosinečki bio je izuzetno razočaran nakon današnjeg poraza od Armenije. Na konferenciji za novinare je popularni “Žuti” podnio ostavku na mjestu selektora te reprezentacije.

Prosinečki, Foto: Avaz.ba

“Došao sam s ciljem da odemo na Evropsko prvenstvo. Iako sve šanse nisu izgubljene, osjećam se odgovnornim i podnosim ostavku. To sam već rekao i predsjedniku NS BiH Elvedinu Begiću”, kazao je Prosinečki.

Podsjećamo, “Zmajevi” su u Jerevanu izgubili rezultatom 4:2 i time izgubili gotovo sve šanse za odlazak na Euro, a nakon završetka, sada već bivši selektor je najavio svoju ostavku.

“Imali smo neke svoje prilike, mada moram reći da je Armenija zasluženo slavila. Nismo bili na nivou, možda u napadu jesmo, ali to je sve nevažno. Onaj penal je možda trebao biti sviran, ali šta je tu je. To je sve nevažno, jer BiH više nema šanse ići na Euro”, kazao je razočarani Prosinečki.

IzvorAvaz.ba

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve