Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Propao transfer Vujoševića u Budućnost, Melunović opcija

"Mi tražimo napadača, svakodnevno sam na telefonu po tri-četiri sata, nekoliko je imena u opticaju"

Napadač Miladin Vujošević bio je na pragu dolaska u Budućnost, ali je taj transfer iznenada propao.

Foto: FK Budućnost

Rođeni Bjelopoljac je doputovao u Podgoricu, trebalo je da se pojavi na prozivci, krene sa trenizima…

Umjesto toga – razlaz. Zapelo je oko posljednjih formalnosti pred potpisivanje ugovora. “Plavi” su odustali, a Vujošević je napustio glavni grad.

“Računali smo da je stvar završena. Sve smo precizirali sa fudbalerovim menadžerom, ali Vujošević je počeo da izlazi iz okvira dogovora. Nama to nije odgovaralo i na kraju smo oddustali. On čak nije ni odradio trening, već se spakovao i otišao iz Podgorice. Okrećemo se drugim rješenjima u napadu”, rekao je za Arenu sportski direktor Zvezdan Milošević.

Budućnost se okrenula novim opcijama, a jedno od rješenja u vrhu ofanzive mogao bi da bude Alen Melunović, koji je pola godine nosio “plavo-bijeli” dres.

Iskusni napadač, međutim, traži vrijeme, a Podgoričani ga nemaju previše.

“Melunović bi nam značio dosta. Riječ je o kvalitetnom špicu koji je već bio kod nas, poznaje ambijent, prilike, ambicije… Ipak, on pokušava da nađe novi angažman u Kini ili Koreji, gdje je igrao u posljednje vrijeme. Mi tražimo napadača, svakodnevno sam na telefonu po tri-četiri sata, nekoliko je imena u opticaju. Ako uskoro ne pronađemo pravo rješenje, a Melunović u međuvremenu ne završi klub”, spremni smo da pričamo sa njim – ističe Milošević.

Prvi operativac Podgoričana imao je želju da dovede vezistu kruševačkog Napretka – Ivana Đorića, ali ga u tome sprečava obeštećenje koje traže pod Bagdalom.

“On je moj favorit, odličan je igrač, odmah bi ga doveo. Znam da bi bio veliko pojačanje. Ali, nema čiste papire, a Napredak traži 15.000 eura obeštećenje. Nijesam za to da platimo tu cifru”, kazao je Milošević.

Pominjao se i fudbaler subotičkog Spartaka – Nemanja Mladenović.

“Takođe dobar igrač, igra krilo, a mi smo tu popunjeni. Eventualno, ako neko ode, razmišljali bismo o njemu”, zaključio je Milošević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve