Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Promijenio mišljenje: Alkantara umjesto ostanka u Bajern želi u Liverpul

Ovaj 29-godišnji fudbaler, sin slavnog Mazinja, stigao je u Minhen iz Barselone zajedno sa Gvardiolom. Odlični plejmejker ima zavidno iskustvo, ali, izgleda, da sada želi da napusti Bajern. Njemački mediji tvrde da je promijenio mišljenje, da hoće u Liverpul

U Bajernu veliki preokret. Naime, tokom sezone su pregovarali sa Tijagom Alkantarom, i činilo se da se stvari kreću u dobrom pravcu. Čak, u jednom trenutku, čelnici su saopštili da je sve dogovoreno.

Alkantara, Foto: Goal.com

I zaista je bilo, a onda se Španac, tačnije Brazilac koji igra za Španiju predomislio.

Ovaj 29-godišnji fudbaler, sin slavnog Mazinja, stigao je u Minhen iz Barselone zajedno sa Gvardiolom. Odlični plejmejker ima zavidno iskustvo, ali, izgleda, da sada želi da napusti Bajern.

Njemački mediji tvrde da je promijenio mišljenje, da hoće u Liverpul.

To je šokiralo ljude u redovima njemačkog šampiona, ali Tijago smatra da mu je potreban novi izazov.

Liverpul traži igrača sredine terena, Klop je izgubio strpljenje sa Keitom, ne razmatra povratak Grujića, a prva meta mu je bio Ruben Neveš, u paketu sa Traoreom. Vulvsi međutim ne pomišljaju da se odreknu tandema za manje od 150 miliona, što je suma koju novi engleski šampion neće platiti.

Zbog toga, Tijago, koji je ipak jeftiniji, predstavlja realniju opciju i donio bi mnogo kreativnosti koja je potrebna Liverpulu u ovom trenutku.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve