Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Produžio ugovor s Podgoričanima: Moraitis ostaje vjeran Budućnosti

Panajotis Moraitis je dogovorio produžetak saradnje sa “plavima” do ljeta 2021. godine, saznaju Dnevne novine. Tako će 23-godišnji špic biti udarna igla Budućnosti u napadu na duplu krunu u aktuelnoj sezoni, sa igračima će uraditi sve da Podgoričani izgledaju dobro u Evropi, a onda će sljedeće sezone svi se nadaju jurnuti u odbranu trofeja.

Imao je ugovor sa ekipom Budućnosti do 31. maja 2020. godine, postojala je opcija da ode u vojsku prvog juna 2020. jer je u Grčkoj vojni rok obavezan, ali snalažljivi centarfor ostaje u Podgorici…

Moraitis, Foto: CGsport.me

I to ne samo do kraja nastavljene sezone, nego makar još jednu takmičarsku godinu – Panajotis Moraitis je dogovorio produžetak saradnje sa “plavima” do ljeta 2021. godine, saznaju Dnevne novine.

Tako će 23-godišnji špic biti udarna igla Budućnosti u napadu na duplu krunu u aktuelnoj sezoni, sa igračima će uraditi sve da Podgoričani izgledaju dobro u Evropi, a onda će sljedeće sezone svi se nadaju jurnuti u odbranu trofeja.

Bivši mladi reprezentativac Grčke je u uvodna četiri kola proljećnjeg dijela sezone pokazao najviše, postigao je pet golova na četiri utakmice koji su rezultirali “plus 11” u odnosu na Sutjesku, a što je najvažnije brzo i lako se uklopio u ekipu i svojim požrtvovanjem je osvojio simpatije navijača.

Moraitis je tokom pandemije korona virusa ostao u Podgorici gdje se odomaćio, radio je po programu koji su mu dostavili treneri, a za razliku od ostalih stranaca (trener Mladen Milinković, igrači Dušan Stoiljković, Igor Bašić, Aleksa Vidić i Nikola Đurić) pojavio se prvog radnog dana na pripremama za nastavak sezone, tako da se očekuje da u dobrom ritmu odradi i preostalih 13 rundi, kao i eventualne dvije utakmice u Kupu (i polufinale i finale se igra na jedan meč).

Omaleni napadač je stigao u zimskom prelaznom roku iz grčkog drugoligaša Panahaikija na preporuku sportskog direktora Zvezdana Miloševića koji je bio trener kluba iz Patre, a pokazao se kao kapitalno pojačanje. Uprava “plavih” je napravila odličan posao zadržavši kapitalca iz antičke zemlje.

Sada Podgoričani mirni čekaju nastavak prvenstva, a Budućnost u subotu dočekuje Grbalj pod Goricom od 20 časova.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve