Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Produžena saradnja: EPCG i dalje generalni sponzor RSCG

Na ovaj način, EPCG će nastaviti da podržava razvoj rukomenta u Crnoj Gori, kao i  da pruža podršku nastupima reprezentativnih selekcija na međunarodnoj sceni

Rukometni savez Crne Gore i Elektroprivreda Crne Gore potpisali su nastavak ugovora o generalnom sponzorstvu.

Na ovaj način, EPCG će nastaviti da podržava razvoj rukomenta u Crnoj Gori, kao i  da pruža podršku nastupima reprezentativnih selekcija na međunarodnoj sceni.

Tako će nacionalna elektroenergetska kompanija ostati generalni sponzor Saveza koji će nastaviti da stvara potrebne finansijske preduslove za ispunjenje godišnjeg plana aktivnosti, a za što je osim podrške resorne Uprave za mlade i sport putem redovnog godišnjeg konkursa, neophodno i zaključivanje ugovora sa društveno odgovonim kompanijama kao što je EPCG.

Predsjednik Saveza Petar Kapisoda rekao je da je Elektroprivreda Crne Gore jedna od najvećih i najuspješnijih crnogorskih kompanija. Istovremeno, u pitanju je kompanija koju bi u sponzorskom pulu poželio svaki nacionalni savez ili sportski kolektiv.

– Stoga, mogu da kažem da smo ponosni što je tako uspješna kompanija prepoznala Rukometni savez Crne Gore kao partnera sa kojim želi da ostvaruje svoje poslovne ciljeve i što potpisujemo novi ugovor, što znači da je prošlogodišnji opravdao očekivanja obje strane. Ponosni smo i na činjenicu da je ovo četvrti sponzorski ugovor koji zaključujemo u ovoj godini i zbog toga što su za partnere imamo one koji su među najboljima u djelatnostima kojima se bave. To je još jedna potvrda mnogo puta isticane činjenice da najbolji idu sa najboljima. Uvjeren sam da ćemo mi pokazati da smo i dalje među najboljima u državi, odnosno da će prvenstveno reprezentativne selekcije nastaviti sa dobrim rezultatima na međunarodnoj sceni, a da će sve krenuti uspješnim završetkom kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre i ovjerenom kartom za Tokio od strane naše ženske reprezentacije, kazao je Kapisoda.

Izvršni direktor EPCG, Igor Noveljić, iskazao je posebno zadovoljstvo opredjeljenjem podrške sportu u okviru podrške razvoju svih segmenata društva.

– Elektroprivreda u svojoj 110-godišnjoj istoriji uvijek podržavala razvoj svih segmenata društva, ali posebno je zadovoljstvo kada podršku opredjeljujemo sportu. Ne samo zbog reprezentativnih utakmica, već više zbog doprinosa da se u sport uključi što više mladih ljudi, da nauče da njeguju vrijednosti koje sport podstiče: timski duh, fer i poštena igru, kao i da imaju zdravi fizički i psihički razvoj. Naša obaveza je u ovim izazovnim vremenima još veća i nadamo se da ćemo generalnim sponzorstvom doprinijeti i da se nastavi tradicija ostvarivanja dobrih rezultata naših rukometnih reprezentacija. Posebno želim da poželim uspjeh našoj muskoj reprezentaciji na predstojecim mecevima kvalifikacija za Evropsko prvenstvo i ženskoj reprezentaciji na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre koji ce uskoro biti održan u Podgorici. Vjerujem da će nas, kao i do sada, obradovati, kazao je Noveljić.

Ugovor o generalnom sponzorstvu vrijedan je 80 hiljada eura.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve