Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Problemi za Hadžibegića: Tandem preskače start Lige nacija, šansa za igrače iz crnogorske lige

Popularni Mugi gotovo izvjesno neće doći zbog zahtjeva Inčona od FSCG da preskoči okupljanje zbog komplikovane situacije sa virusom korona, komplikovanog avio saobraćaja, kao i činjenice da bi 14 dana morao da bude u karantinu nakon povratka u Južnu Koreju. I dok je Mugoša još pod znakom pitanja (šanse su male), defanzivac kazahstane Astane sigurno ne dolazi jer ima povredu zadnje lože. Tomašević se u martu vratio na teren nakon teške povrede koljena u oktovru prošle godine, ali sada se opet povrijedio

Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Faruk Hadžibegić će u ponedjeljak prvi put u 2020. godini okupiti “hrabre sokolove”, a na startu priprema za drugo izdanje Lige nacija neće se naći napadač Stefan Mugoša i defanzivac Žarko Tomašević.

Tomašević, Foto: FSCG

Popularni Mugi gotovo izvjesno neće doći zbog zahtjeva Inčona od FSCG da preskoči okupljanje zbog komplikovane situacije sa virusom korona, komplikovanog avio saobraćaja, kao i činjenice da bi 14 dana morao da bude u karantinu nakon povratka u Južnu Koreju.

I dok je Mugoša još pod znakom pitanja (šanse su male), defanzivac kazahstane Astane sigurno ne dolazi jer ima povredu zadnje lože. Tomašević se u martu vratio na teren nakon teške povrede koljena u oktovru prošle godine, ali sada se opet povrijedio.

Sada se otvara pitanje da li će Hadžibegić zvati nekoga iz Telekom 1. CFL, jer je najavio da hoće ukoliko bude potrebe. A sada definitivno ima potrebe, jer je Tomašević po vokaciji bio jedini lijevi bek na spisku. Ranije je na tom mjestu bio pozivan Nemanja Sekulić koji je ljetos iz Zete pojačao Budućnost. Čeka se još šta će biti sa Stevanom Jovetićem koji je u posljednjoj fazi oporavka od povrede.

Crna Gora na startu Lige Nacija igramo u grupi 1 Lige C sa Azerbejdžanom, Kiprom i Luskemburgom 5. septembra gostuje Kipru, a 8. septembra igra takođe na strani protiv Luksemburga.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve