Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Prkos se nastavlja: Olimpijakos odbio da igra plej-of grčke lige

Pirejci su ostali pri odluci da ne igraju mečeve pošto su sudije Tasos Manos i Panajoris Anastopulos delegirani da sude prvi meč plej-ofa protiv Panatinaikosa. Ne samo što je Anastopulos među delegiranima, već nisu strane sudije

Olimpijakos je objavio da se neće takmičiti u plej-ofu grčke lige! Pirejci neće igrati protiv Panatinaikosa u ponedjeljak, a to je ekipi saopštio vlasnik Jorgos Angelopulos.

Foto: Euroleague.net

To u isto vrijeme znači da će Olimpijakos biti izbačen u drugu ligu Grčke, a u isto vrijeme su mu otvorena vrata u ABA ligi.

Bord grčke lige je danas ujutru imao sastanak i odbio još jednom sve zahtjeve Olimpijakosa.

Pirejci su ostali pri odluci da ne igraju mečeve pošto su sudije Tasos Manos i Panajoris Anastopulos delegirani da sude prvi meč plej-ofa protiv Panatinaikosa. Ne samo što je Anastopulos među delegiranima, već nisu strane sudije.

Podsjećamo i da je Olimpijakos napustio meč u Kupu kada je sve počelo. Potom Pirejci nisu igrali ni duel s Panatinaikosom u ligi jer nisu bile delegirane strane sudije, a svako naredne odbijanje izađe na teren značilo bi ispadanje u drugu ligu.

Sve to bi moglo da znači da bi Olimpijakos mogao da bude novi član ABA lige sljedeće sezone, a uskoro bismo mogli da znamo nešto više o tome poslije sednice ABA lige koja je zakazana 24. maj u Banjaluci.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve